Aletta Jacobsstraat 200-220
1991 PW Velserbroek

085-0797080

Iboyca Echocentrum Velsen

Contact

Wil je liever dat wij contact opnemen met jou? Vul dan ons contactformulier in. Wij bellen je dan zo spoedig mogelijk om een afspraak in te plannen. Ter info: Wij bellen anoniem, ons nummer is afgeschermd.

Je kunt ons direct via e-mail of per telefoon bereiken. Ook via onze facebookpagina is mogelijk.

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik de foto’s mee?

Bij al onze echo’s krijgt u afgedrukte foto’s in zwart/wit. 
Ook bieden wij de mogelijkheid om de echobeelden digitaal vast te leggen op onze eigen USB’s. Door de echobeelden digitaal vast te leggen, is het mogelijk om de kwaliteit te behouden. In verband met onze echoapparatuur kunnen wij geen eigen USB’s aannemen. De vergoeding die wij hiervoor vragen is eenmalig €10,00.

Waarom zit er verschil in de tarieven voor pretecho’s van verschillende echocentra?

Medische echo’s worden vergoed vanuit de zorgverzekering. Dit zijn daarom vastgestelde bedragen. De prijs van pretecho’s zijn vrij in te vullen door ieder echocentrum. Echocentrum Velsen heeft ervoor gekozen om de prijzen laag te houden. Hierdoor is het hopelijk voor iedereen mogelijk is om een pretecho te laten maken.

Zo heb je bij ons al een 3D echo van 20-30 minuten (afhankelijk van de ligging van jouw kindje) voor 85 euro. Mocht jullie kindje niet gunstig liggen voor het maken van mooie echobeelden, dan kunnen jullie kiezen voor een extra poging. Hiervoor vragen wij een bedrag van 25 euro.

Waarom zit er verschil in kwaliteit van de foto’s van verschillende echocentra?

Elk echoapparaat met een 3D functie kan pretecho’s maken van jullie kindje. Wel zit er een verschil in de kwaliteit van echoapparaten. Echocentrum Velsen in het bezit van een fantastisch apparaat, namelijk de Samsung WS80A Elite. Dit apparaat valt onder de “High End” onder de echoapparaten. Als de omstandigheden goed zijn, kunnen er echt hele duidelijke foto’s gemaakt worden!
Natuurlijk zijn wij hierbij wel afhankelijk van de ligging, de hoeveelheid vruchtwater en de fotomodel kwaliteiten van jullie kindje.

Vragen? Klachten? Tips voor verbetering?

Laat het ons weten! Lees hier meer over echoscopie, jouw ervaring en klachtenbehandeling.

Echocentrum Velsen

Aletta Jacobsstraat 200-220
1991 PW Velserbroek

Afspraak maken

Direct een afspraak per telefoon inplannen

023-5201205